Padelbolde

Er du startet til padeltennis eller også kaldt Padel? Så har du nok fundet ud af at du skal bruge nogle gode padelbolde, for at kunne spille en padelkamp eller træne Padel. Og dem kan du finde her på siden, vi har et kæmpe udvalg af padelbolde, som alle bliver brugt af professionelle Padel udøvere. Vi har nøje udvalgt vores valg af padelbolde, så du kun finder de bedste af de bedste padelbolde til din træning eller Padel kamp. Gå på opdagelse i vores padelbolde i dag.

Det kan tit være en jungle at finde rundt i, når man skal købe nye padelbolde og der er altid et kæmpe udvalg af vælge i mellem. Men bare rolig selvom du kan finde mange forskellige padelbolde her på siden, så kan du kun finde de bedste bolde i deres kategori, så det er faktisk ligemeget hvilke Padelbolde du vælger, for du vil altid få de bedste her på siden. Du kan finde mere end +30 forskellige padelbolde, så der er til enhver spilletype og til ethvert budget. 

En padelbold skal være en bold som både hopper utrolig godt, men som også kan holde til noget. For hvem gider købe nye padelbolde inden hver træning? Hvis din padelbold skal overholde et eller flere af disse krav, så er du kommet det helt rette sted hen. Køb dine nye padelbolde her og mærk forskellen i dit padelspil.

Se også vores udvalg af padelbat her.

Dunlop - Padel Tennis Bolde - Team Padel - 3 Stk

Hvad koster padelbolde?

Du tror det nok ikke, men du kan faktisk finde padelbolde i mange forskellige prisklasser. Forskellen på de forskellige bolde, er hvor godt de hopper og meget de kan holde til. Så hvis du gerne vil have nogle bolde der hopper meget og kan holde til en masse slag, så skal du vælge nogle af de lidt dyre padelbolde, du kan finde her p siden. Spiller du derimod ikke så tit, så kan du sagtens købe nogle af de billige padelbolde, du skal dog huske at købe nye inden næste kamp.

Hvilke mærker kan jeg finde padelbolde fra?

Du kan finde padelbolde fra et væld af forskellige mærker og de har da også hver deres fordele. Nogle er gode til at hoppe og andre har en meget høj holdbarhed. Så inden du køber nye padelbolde, er det en god ide at finde ud af hvad dine bolde skal kunne. Se listen herunder med alle mærker indenfor padelbolde.

 1. Wilson
 2. Bullpadel
 3. Dunlop
 4. Drop
 5. Båstad
 6. Babulat
 7. RS padel
 8. Bullpadel
 9. Tecnifibre
 10. Vibor-A
 11. Head 
 12. Adidas
 13. ZERV
 14. Tretorn
 15. Padel bolde

Hvor længe holder en padelbold?

Det kommer helt and på hvor meget Padel du spiller, men der er lavet nogle test på hvor længe en Padel bold holder hvis du spiller Padel eller træner Padel et par gange om ugen.  Hvis vi ser på hvor længe en padelbold holder når profesionelle spiller, så holder den ikke mere end ca 7 sæt. Men spiller du et par gange om ugen, så holder en padelbold ofte til et par uger og så skal du skifte dem.

Få dine padelbolde til at holde så længe som muligt

Der er nogle ting du kan gøre, for at få dine padelbolde til at holde så lang tid som overhovedet muligt. For det kan hurtigt gå hen og blive dyrt, hvis du skal købe padelbolde en gang om ugen. Se vores råd til dine bolde herunder.

Kulde: Du skal for alt i verden undgå at dine padelbolde for kulde. Det er noget som vil ødelægge dem med tiden, derfor altid opbevarer dem i tasken eller indenfor når du er færdig med kampen eller træning.

Varme: På samme måde som kulde, så er meget varme noget padelbolde ikke kan lide og det kan ødelægge dem med tiden. Derfor skal også sørge for at de ikke bliver udsat får for meget varme.

Opbevar dem i røret: En god måde altid at holde styr på dine bolde og en god måde at opbevarer dem sikkert og godt på, er ved at holde dem i røret når du ikke bruger dem. 

Hvilke padelbolde er gode?

Det er et svært spørgsmål for os at besvarer, da det meget kommer and på hvilke bolde du bedst kan lide, det er jo en smagssag. Men vi har alligevel valgt vores fem favorit padelbolde. Se listen med vores fem favoritter herunder og se om der er noget for dig. 

 1. Bullpadel FIP Next 
 2. Dunlop Pro Padel
 3. Babolat Court Padel X3
 4. Båstad Bollen Allcourt Tour Edition
 5. Dunlop Team Padel

Find mange flere padelbat hos padelshoppen.dk


Hvordan vælger man padelbolde?

Der findes mange forskellige typer padelbolde på markedet i dag. De findes i forskellige størrelser og vægte. Vælg den størrelse, der passer bedst til dig.

Hvis du aldrig har spillet før, kan det være en udfordring at finde ud af, hvilken type padelbold du skal bruge. Du bør starte med at vælge en vægt, der føles behagelig. Det vil hjælpe dig med at vænne dig til følelsen af bolden.Hvad skal jeg bruge for at spille padel?

En padelbold er ikke tungere end en tennisbold. Der er dog forskelle mellem de to. F.eks. er tennisbolde normalt lavet af gummi, mens padelbolde typisk er lavet af polyuretanskum.

En padelbold er lidt mindre end en tennisbold. Derfor anbefales det, at du køber en padelbold, der vejer mindst 56 og 59,4 g. 

Når du vælger en padelbold, skal du sørge for, at den ikke hopper for meget. Hvis den hopper for meget, kan den forårsage skader.

Det er vigtigt at huske, at den kan gå i stykker, hvis du rammer bolden hårdt nok. Derfor er det tilrådeligt at træne med bløde padelbolde først.

Når du spiller padel, er det vigtigt at have sko af god kvalitet på. Det anbefales, at de er læderbaserede. Disse vil beskytte dine fødder mod at blive skadet, når du spiller.

Du bør også have sokker på, når du spiller. De vil forhindre, at der dannes vabler på dine fødder.

 

Undgå at købe nye bolde

Du kan gøre nogle ting for at få dem til at holde længere end normalt. Da det hurtigt kan blive dyrt at købe nye bolde hver uge, kan du se vores råd til dine bolde her.

Koldt: Du skal sørge for, at dine paddelbolde ikke bliver for kolde af praktiske årsager. Det vil ødelægge dem med tiden. Så opbevar dem altid i din sportstaske eller indenfor, når du er færdig med træningen.

Varme: Sørg derfor for, at de ikke udsættes for ekstrem varme i længere perioder.

Behold dem i kassen: En måde at holde styr på og sikre dine bolde på er ved at opbevare dem i en kasse, når de ikke bruges.

Hvis du allerede er begyndt at spille padel tennis eller Padel, har du måske opdaget, at du skal bruge gode paddlebolde for at få succes med at spille en padelkamp eller træne Padel.

Vi har udvalgt vores paddlebolde blandt de bedste tilgængelige, så du kun finder de bedste paddlebolde til træning eller spil. Udforsk vores padlebolde i dag.

Der findes mange forskellige padlebolde, men du kan kun finde dem af højeste kvalitet her. Derudover kan du finde mere end + 30 andre paddlebolde, så du kan finde alt, hvad du har brug for til ethvert spil.

Hvis din paddleball skal hoppe ekstraordinært godt og holde fast i noget, er du kommet til det rigtige sted for paddleballs. Køb dine nye padlebolde her.

 

Findes padlebolde i forskellige størrelser?

Ja, du kan få padlebolde i forskellige størrelser. Det betyder, at du kan få mindre eller større kugler end gennemsnitsstørrelsen. Du kan endda få padlebolde i forskellige farver og designs.

Vi anbefaler, at du køber et par bolde i forskellige størrelser, da du måske foretrækker en lille bold til indendørs spil og en stor bold til udendørs spil. Hvis du vil vide mere om paddlebolde, kan du læse vores artikel her.

 

Hvordan rengøres padelbolde?

Du ved sikkert allerede, hvordan du vasker dit tøj, ikke sandt? Det er lige så nemt at rengøre padlebolde. Følg blot disse trin:

1) Tør overfladen af med en fugtig klud.

2) Tør af med en tør klud.

3) Læg bolden til tørre forsigtigt.

4) Lad det sidde et stykke tid, før du bruger det igen.

5) Gentag trin 1-4, indtil kuglen er helt ren.

 

Hvordan opbevarer man padelbolde?

Når du opbevarer padlebolde, behøver du ikke at beskadige dem. Du skal dog holde dem væk fra fugt og varme. Vi anbefaler, at du opbevarer dem et køligt sted, hvor de forbliver tørre. Efter et år kan du også give dem en afstøvning.

Prisen på padlebolde varierer meget afhængigt af mærke og type. Nogle mærker sælger deres bolde meget billigt, mens andre sælger dem meget dyrt.

 

Hvad koster padelbolde?

Hvis du ikke tror det, kan du finde paddlebolde i mange prisklasser. Forskellen mellem boldene er, hvor godt de hopper, og hvor meget vægt de kan holde til.

Så hvis du vil have nogle bolde med meget spring og meget vægt, bør du vælge de lidt dyrere paddlebolde, som du kan finde her på siden. Hvis du derimod ikke spiller så ofte, kan du sagtens købe nogle af de billigere paddlebolde, men du skal huske at købe nye til hvert spil.


 Hvorfor købe padelbolde?

Det er en investering at købe padleudstyr. Der er mange ting at overveje, når du køber padlebolde. Vi gennemgår alt det, du skal vide, før du køber padleudstyr.

Du har brug for padlebolde, fordi du ønsker at forbedre dine færdigheder som spiller. Du vil gerne blive bedre til at ramme bolden og sikre dig, at du rammer den lige. Hvis du træner hårdt nok, vil du i sidste ende blive en god spiller.

Du har brug for padlebolde, fordi du kan lide at spille Padel. Det er sjovt og udfordrende at spille Padel, og du ville sikkert elske at prøve det endnu mere, hvis du havde bedre udstyr.

Du har brug for en paddle-bold, fordi du vil kunne spille Padel, når du vil. Det kan f.eks. være, at du ønsker at spille Padel i weekenden, efter arbejde. Derfor gør det at have det rigtige udstyr det lettere at spille, når du har lyst.

Du har brug for en paddleball, fordi den hjælper dig med at træne hårdere. Når du forbereder dig, skal du holde styr på, hvor godt du klarer dig. Det er vigtigt at registrere dine fremskridt for at se, hvor du har forbedret dig.

 

Hvor længe holder en padelbold?

Det afhænger af, hvor mange gange du spiller Padel, men nogle undersøgelser har vist, at en Padel-bold holder længere, hvis du spiller Padel en eller to gange om ugen i stedet for hver dag.

Hvis vi ser på, hvor længe en padel-bold holder, når professionelle spillere spiller, så holder de ikke længere end ca. syv sæt. Men hvis man spiller et par gange om ugen, holder en bold normalt et par måneder, og så skal man udskifte dem.