Sale!

Adidas Elevation Tour

999,00 kr.

SKU 8122600001450228 Category

Om produktet

Padel er et spil, hvor to hold konkurrerer mod hinanden. Hvert hold består af to spillere. Spillerne slår til bolden ved hjælp af en ketsjer, som de holder i hænderne. Formålet med spillet er at score point ved at slå bolden ind på modstanderens bane. Der scores point ved at vinde et opgør eller ved at tvinge modstanderen til at misse et slag.

 

Der er flere fordele ved at bruge padelbat i stedet for andre typer bat. Til at begynde med er de lettere og nemmere at bære rundt på. Det gør dem ideelle til begyndere, der ikke har meget erfaring med at spille tennis.

 

Adidas har lanceret sin nye serie af padelbat kaldet “Elevation Tour”. Battet har et særligt design og er udstyret med et unikt materiale, der gør det muligt for battet at bevæge sig hurtigt under spillet.

 

Adidas har altid været kendt for at skabe innovativt sportsudstyr. For eksempel kom de ud med et revolutionerende padelbat kaldet “Elevation tour”.

 

Adidas har skabt et padelbat, der giver spillerne mulighed for at yde deres bedste. Battet giver også komfort og støtte til spilleren.

 

Elevation Tour paddle bat er rettet mod den ambitiøse spiller, der ønsker at forbedre og tage sit spil til det næste niveau! Et fremragende bat til begynderen eller den lidt mere erfarne spiller. Dette paddle bat er perfekt og holdbart. Det vil holde dig i mange år.

 

Dette padelbat fra Adidas er lavet af materialer af høj kvalitet. Som følge heraf er det let og nemt at bære rundt på. Derudover fås bat’et i forskellige størrelser og farver, så det kan tilpasses efter dine behov.

 

Dette padelbat er ideelt til både begyndere og avancerede spillere. Battet er komfortabelt og giver fremragende kontrol over bolden. Du kan bruge dette bat til både indendørs og udendørs spil.

Relaterede varer

Relaterede produkter