Sale!

Adidas #GreenPadel

1.099,00 kr.

SKU 8122600001419835 Categories ,

Om produktet

Padel bat er et spil, der blev udviklet i 1960’erne; det spilles på en indendørs eller udendørs bane. Formålet med spillet er at kaste en bold fra den ene ende af banen til den anden ved hjælp af en padle.

 

Vi bør ikke betragte padelbat som en erstatning for det traditionelle bat. I stedet er det blot et værktøj, der kan hjælpe dig med at nyde spillet.

Adidas har lanceret en ny serie af padelbat kaldet Green Padel. Bats er designet til at forbedre spillernes præstationer på banerne. Hvad gør dem unikke?

 

Padel er en sport, der spilles i hele verden. I de seneste år er antallet af deltagere steget dramatisk. Denne stigning har ført til udvikling af nyt udstyr som f.eks. padelbolde, padelbat og endda padelsko.

 

Dette Padel bat er normalt grønt. De er lavet af kvalitetsmaterialer og består af lag. Coveret beskytter kernen, og Handel giver greb.

 

Adidas har lanceret sit nye grønne padelbat. Virksomheden hævder, at battet er designet til at reducere boldens indvirkning på battet.

 

Adidas har altid været kendt for at producere sportsudstyr af høj kvalitet. I de seneste år er de også begyndt at fokusere på padelbat. De har allerede skabt nogle miljøvenlige padelbats og andet padelsportsudstyr. Nu har de tilføjet endnu et produkt til deres serie af miljøvenlige produkter.

 

Dette nye bat er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Desuden siges det at være 100 % genanvendeligt. Når du har brugt det, kan bat’et lægges tilbage og genbruges. Det forventes at holde i mindst et par år.

 

Disse padelbat sikrer en kvalitets-paddelbat, der beskytter miljøet! Dette padelbat er til den miljøbevidste paddle-spiller!

 

Rammen på dette padle bat er lavet af en kombination af hørfibre, der stammer fra hørplantefibre. Disse fibre er stærke og holdbare. De giver støtte og beskyttelse. Håndtaget er lavet af polypropylen, som sikrer langvarig holdbarhed.

Relaterede varer

Relaterede produkter