Sale!

Adidas Metalbone 3.1

1.799,00 kr.

SKU 8122600001484193 Categories ,

Om produktet

Padel spilles på indendørs og udendørs baner. Indendørs baner er normalt dækket af gummimåtter, mens udendørs baner ofte er græsbaner. Spillerne bærer beskyttelsesudstyr såsom knæbeskyttere, albuebeskyttere, skinnebensbeskyttere og handsker.

Padel er en trendy sport i Europa og Asien. I de seneste år er dens popularitet steget i Nordamerika.

Padel er et spil, der spilles med en padle og en bold. Formålet med spillet er at slå bolden ind på modstanderens bane. Padel minder om tennis og badminton.

Få den ultimative padleoplevelse med Adidas Metalbone 3.1! Stjernespilleren Ale Galán bruger paddlebat. Dette paddlebat er rettet mod den kræsne paddlespiller, der vil have noget af det bedste.

Padel er en sport, der minder om tennis, hvor spillerne slår bolde over nettet ved hjælp af en padle. Adidas Metalbone 3.1 Padel Bat er designet til at forbedre præcision og hastighed.

Adidas Metalbone 3 er en ny version af Adidas Metalbone. Det er et let, holdbart og komfortabelt padelbat. Derudover kan du få den ultimative padleoplevelse med Adidas Metalbone 3.0.

Dette padlebat bruges i det professionelle spil af stjernespilleren Ale Galan. Det har et unikt design og materialer af høj kvalitet. Det er det perfekte padlebat til enhver seriøs padlespiller.

Adidas Metalbone 3.1 er et fremragende padlebat. Kernen er specielt udviklet til at give maksimal kraft og kontrol. Derudover giver det unikke design spillerne mulighed for at få mere afstand på deres drives og putts.

Dens konstruktion af høj kvalitet og overlegne ydeevne vil blive dit padlebat.

Relaterede varer

Relaterede produkter