Sale!

Babolat Contact Core

550,00 kr.

SKU 8122600001484154 Categories ,

Om produktet

En padelracket har et hoved, der normalt er fremstillet af mange forskellige materialer. Håndtaget er normalt lavet af metal. En padle er en pind, der bruges til at slå bolde.

Det super gode padlebat er fra Babolat. Det er super nemt at spille med og henvender sig til en bred vifte af paddle-spillere. Paddle bat med rund hovedform – er let at spille med! Dette paddlebat kommer med en rund hovedform og et stort sweetspot.

Padel er en sport, der spilles med en padle og en bold. Spillet har sine rødder i Mexico. I moderne tid er det dog blevet meget populært i Europa.

Padel spilles indendørs på en bane eller udendørs på græsbaner. Der findes nogle få typer padler, selv om nogle spillere foretrækker syntetiske materialer. Plastikpadler er normalt lettere og nemmere at håndtere.

Et godt padelbat skal være let, holdbart og behageligt at spille med. Padelbat er der i forskellige størrelser og former, afhængigt af deres formål. For eksempel kan et padelbat, der er beregnet til indendørs spil, være mindre end et, der bruges udendørs.

For en person, der leder efter et godt padle bat. Et fremragende padlebat til både begyndere og professionelle.

Babolat har skabt et innovativt nyt padelbat, der giver maksimal spin og kontrol. Den nye kontaktkerne består af en unik blanding, der giver mere greb end noget andet padelbat.

Med sin unikke kombination af høj rebound og lav kompression giver Babolat Contact Core dig mere kraft og kontrol, når du serverer eller slår grundslag.

 

Produktfunktioner: :

– Blød, holdbar gummiblanding.

– Høj rebound og lav kompression.

– Rundhovedform.

– Det er let at lege med.

– Stort “sweet spot”.

– Fås i 3 forskellige størrelser.

Relaterede varer

Relaterede produkter