Sale!

Bullpadel Flow Light 22

520,00 kr.

SKU 8122600001486266 Categories ,

Om produktet

Padel er en form for tennis, der spilles indendørs eller udendørs med en padle og en bold. Spillet blev oprindeligt udviklet i Mexico og har siden spredt sig over hele verden.

Bullpadel Flow Light 22 bat til spilleren, der ønsker et bat, der er let at håndtere og giver dig kontrol over padlebanen! Bullpadel har indarbejdet Reinforce-systemet på siden af rammen i dette paddlebat for at øge kraften.

Battet er til spillere, der ønsker et bat, der er let at håndtere og giver dem kontrol over banen.

Reinforce-systemet øger rammens styrke, hvilket gør det lettere at svinge battet. Et bat, der er let at bruge og giver dig kontrol over padlebanen!

Dette runde padlebat er lavet af materiale af høj kvalitet, hvilket gør det let og holdbart. Derudover giver batets design dig mulighed for at have fuld kontrol over bolden under spillet. Dette paddlebat kan bruges som et træningsredskab eller til sjov!

Denne runde padlebat er meget stabil og nem at håndtere. Reinforce-systemet består af lag, der er bundet sammen. Det resulterer i en mere stiv struktur end traditionelle flagermus. Resultatet er et paddlebat, der er usædvanligt stabilt og let at håndtere, samtidig med at det giver en fremragende kraftoverførsel.

 

Produktfunktioner:

  1. Konstruktion af høj kvalitet.
  2. Let og holdbar.
  3. Let at gribe.
  4. Systemet forstærkes på siden af rammen.

Relaterede varer

Relaterede produkter