Sale!

Drop Shot Conqueror 10.0

1.499,00 kr.

SKU 8122600001491548 Categories ,

Om produktet

Padel er et spil, der spilles med en padle og en bold. Formålet med spillet er at slå bolden ind på modstanderens bane. Der findes to typer padler: nogle padler er normalt tungere og mere robuste end andre.

Paddle er et hurtigt og energisk spil, der kræver god udholdenhed og sans for fair play. På grund af sin enkelhed og hurtige karakter er paddle ideelt egnet til alle, fra nybegyndere til erfarne spillere.

Padel er blevet meget populært i de seneste år. Det er blevet rangeret som en af de mest populære sportsgrene i Danmark.

Det er et fremragende bat til en person, der ønsker at forbedre sit spil. Drop Shot Conqueror 10 er et topbat fra et førende mærke. Det har en drop shot-teknologi, som gør det lettere at ramme bolden. Det er et fremragende produkt til en person, der ønsker at forbedre sig i padel.

Et godt allroundbat er fra Drop Shot, som tilbyder variation. Battet er ideelt til spillere på alle niveauer, da det giver masser af kraft, samtidig med at det giver nok kontrol til de mere erfarne spillere. Derudover er battet takket være det bløde greb og det store sweetspot utrolig behageligt at spille med.

Conqueror 10.0 Drop Shot er et absolut topbat i et unikt og fedt design. Drop Shot giver et kraftfuldt og effektivt slag, der kan bruges i alle situationer. Ud over sin mægtige slagkraft har det en fremragende stabilitet og kontrol. Derfor er det ideelt til begyndere eller avancerede spillere, der ønsker at forbedre deres teknik.

 

Produktfunktioner:

  1. Padlebat af højeste kvalitet.
  2. Materialer af høj kvalitet.
  3. Unikt design.
  4. Perfekt til begyndere og avancerede spillere.
  5. Ideel til både indendørs og udendørs leg.
  6. Let at gribe om håndtaget.
  7. Letvægt.
  8. Slidstærkt gummiovertræk.

 

Relaterede varer

Relaterede produkter