Dunlop Galactica Pro

1.499,00 kr.

SKU 8122600001489498 Categories ,

Om produktet

Padel er et spil, der minder om tennis eller badminton. To spillere slår en bold frem og tilbage med deres padel. Formålet er at få bolden ind på modstanderens bane.

Padelbat er ikke noget, du har hørt om før, men det er svært at finde. En padel er en sport, der kombinerer enkelhed og fornøjelse med tennis. Velegnet til folk i alle aldre og med alle erfaringer.

Et padelspil hjælper og giver god konditions- og muskeltræning. Padel er mindre og lettere, så spillet er velegnet til alle niveauer. Et spil er sjovt, let at lære og med gode fester.

Padel spilles indendørs på indendørs baner. Der findes tre hovedtyper af padelbat: nogle bat er normalt tungere og stærkere end andre. På den anden side er nogle bats lettere og hurtigere.

Et godt padelbat skal være let nok til at give hurtige sving, stærkt nok til at kunne modstå kraftige slag og holdbart nok til at holde længe. Padelbat findes i forskellige størrelser, fra små til store bat. Vælg en størrelse, der passer komfortabelt til din hånd.

Dunlop Galactica Pro er et bat i topkvalitet, der leverer ultimativ ydeevne. Det har en hybridform, der giver fremragende kraft og kontrol og er perfekt til spillere, der ønsker det bedste fra begge verdener. Med sin kraftfulde overhaling vil Galactica Pro helt sikkert tage dit spil til det næste niveau.

Relaterede varer

Relaterede produkter