Nox WPT Protector Blue

79,00 kr.

SKU 8122600001485216 Category

Om produktet

Din padle bat fortjener beskyttelse! Beskyt dit padlebat mod skader ved at bruge denne officielle rammebeskytter. En rammebeskytter som denne er vigtig, hvis du vil beskytte dit padle bat.

Nox-ramme protektor! Beskyttelse til dit padle bat – Nox WPT Protector Blue har lavet denne ramme beskytter mod stød og ridser på dit padle bat.

Padelbat er et fantastisk redskab til at forbedre dit spil. De giver en kraftig slagflade og giver dig mulighed for at ramme bolden meget hårdere. Men desværre har de også en tendens til at gå let i stykker. Nox WPT Protector Blue Padel Bat er blevet designet til at bekæmpe disse problemer. Det er her, at Nox WPT Protector kommer ind i billedet.

Denne nye model har et unikt design, der gør det muligt for battet at bøje under slaget, hvilket beskytter træet mod revner. Desuden hjælper den beskyttende belægning med at forhindre skader forårsaget af friktion.

Den beskytter dit padlebat mod skader forårsaget af kontakt med hårde overflader som beton eller asfalt. Nox WPT Protector blue er et officielt produkt.

Beskyt dit padlebat mod skader forårsaget af uheldige stød eller fald. Nox WPT Protector er et beskyttende etui til dit padlebat.

Dette etui beskytter dit padlebat mod skader, når det tabes eller vælter. Den er lavet af materiale af høj kvalitet og kan bruges både indendørs og udendørs.

 

Funktioner:

– Høj kvalitet

– Kan bruges som en selvstændig kuffert

– Beskyttelsesetui til din padle bat

– Let at fastgøre til enhver ramme

– Vandtæt

– Holdbar

– Fås i forskellige farver

 

Relaterede varer

Relaterede produkter