Osaka Pro Tour Precision

2.199,00 kr.

SKU 8122600001448217 Categories ,

Om produktet

Padel er en type padle-sport, der spilles indendørs eller udendørs. Spillet går ud på at slå en bold i et net ved hjælp af en padelpind.

 

Padel er en af de mest populære indendørs sportsgrene i Danmark. Den blev indført til Danmark fra Europa i slutningen af det 19. århundrede og er siden blevet en populær sport.

 

Osaka Pro Tour Precision padlebat er perfekt til den kontrolsøgende padlespiller. Underarmen har en unik afrundet form, der hjælper dig med at opnå mere kontrol i dine slag, og skaftet har en mere forlænget, tyndere profil, der yderligere hjælper dig med dette. Battet og boldens overside er solidt kulfiber med en fast, holdbar fornemmelse til en fremragende pris.

 

Dette padlebat er designet til at skabe kontrol og kontrolpunktsskud. Det brede, gummibelagte håndtag på Osaka Pro Tour Precision giver dig mulighed for at generere kraft uden at ofre kontrol eller forsøge at ramme bolde!

 

Når du slår en bold, dirigeres padlen af battet mod bolden. Det sikrer et perfekt slag hver gang. Kraften i dette paddle bat er virkelig bemærkelsesværdig!

 

Du kan bruge dette padlebat til spil: singler, doubler osv. Kontrol uden kompromis, til en overkommelig pris. Du vil elske det!

Vigtige funktioner:

* Solidt materiale

* Gummibehandlet håndtag

* Længere skaft Tyndere profil

* Intet kompromis-design

Relaterede varer

Relaterede produkter