Sale!

Softee Fast Junior

350,00 kr.

SKU 8122600001446934 Category

Om produktet

Padel er en sport, der spilles med en padle og en bold. Spillet har sine rødder i Mexico og blev introduceret i Europa i 1960. Det spilles nu over hele verden. Padel er en god måde at holde sig i form og forbedre sin kondition på.

 

Padel er en trendy sport i Danmark. Den spilles i klubber, på skoler og universiteter. Der findes også flere professionelle hold rundt om i landet.

 

“Softee Fast junior padelbat” er et nyt produkt fra Softee Sports. Dette bat er designet specielt til unge spillere. Det kommer med et softgrip-håndtag og en gummibelagt overflade.

 

Padel er et spil, der spilles på en bane i lighed med tennis eller badminton. Formålet med spillet er at slå en bold over et net ved hjælp af en padle.

 

Selv om padel er en relativt ny sport, har den allerede vundet popularitet i Europa. Det skyldes især dens unikke egenskaber som f.eks. lave omkostninger, let spilbarhed og et højt konkurrenceniveau.

 

Et fantastisk junior padle bat fra Softee! Et junior paddle bat med masser af fart. Dette junior paddlebat fra Softee er et bat, der genererer massevis af fart uden at gå på kompromis med spillekomforten. Det skyldes, at battet er hovedtyndt og let.

 

Battet er let og nemt at bære. Du behøver ingen særlige færdigheder for at bruge det. Det er velegnet til begyndere, der ønsker at lære at spille padel.

Det er et ideelt bat for dem, der gerne vil have det sjovt, mens de træner.

Relaterede varer

Relaterede produkter