Sale!

Starvie Icarus

940,00 kr.

SKU 8122600001449178 Categories ,

Om produktet

Padel bat er en ny sport, der for nylig har vundet popularitet i Europa. Den kombinerer elementer fra tennis og badminton. Spillet blev udviklet i Mexico, som ønskede at skabe en sport, der ville give spillerne mulighed for at spille indendørs i vintermånederne.

 

“Padel bat” er en kombination af tennis og badminton og spilles indendørs med et specielt designet padel bat. Det ligner tennis, bortset fra at bolden er mindre og hopper højere op.

 

Den sidste fordel ved padelbat er, at de er mere sikre end almindelige bat. Da der ikke er noget farligt materiale i hovedet af battet, er der mindre risiko for at komme til skade, hvis du ved et uheld rammer nogen med battet.

 

Padelbat er lavet af træ eller plastik og har en åben ramme. En eller to personer kan bruge bat’erne. Der er fire typer slag: forhånd, baghånd, serv og volley.

 

Spillerne bruger deres hænder til at slå til bolden med en padle. Padlestørrelsen varierer afhængigt af aldersgruppen. Børns pagajer er normalt små, mens voksnes pagajer er mere overdimensionerede.

 

Det perfekte padlebat til de mindre erfarne padlespillere! Let at spille kvalitetspaddelspil. Dette padlebat er for dig, en mindre professionel padlespiller, der leder efter et kvalitetsbat. Dette er et alsidigt padelbat, der kan bruges på alle underlag og alle bolde.

 

Padlebatet har et håndtag med let greb, så det er behageligt at holde det, selv når det er vådt eller svedigt. Battet er også udstyret med et gummigreb, så du ikke bliver træt af at holde det.

 

Padle bat er egnet til børn fra 10 år og opefter.

Funktioner:

– Holdbar konstruktion

– Gummibelagt greb

– Håndtag med let greb

– Velegnet til indendørs og udendørs spil

– Ideel til begyndere og spillere på mellemniveau

Relaterede varer

Relaterede produkter